Producator autorizat de tuica de prune si rachiu din fructe

Transilvania GP a fost infiintata in anul 2015 dupa o experienta indelungata in productia de tuica din fructe , in urma urma numeroaselor teste facute cu pasiune si entuziasm , a fost infiintata din dorinta de oferii produse naturale de calitate superioara obtinute prin metode traditionale , pe utilaje clasice fara superautomatizari, produse apreciate de sute de ani atat in tara cat si in strainatate .

In urma experientei accumulate am decis inceperea productiei autorizate de tuica din prune , rachiu de mere , rachiu de caise si rachiu de struguri iar in viitorul apropiat vom extinde gama de produse cu tuica din Pere , rachiu de gutui , rachiu de pepene galben astfel incat clientii sa aiba o gama diversificata de produse . O alta gama de produse obtinute sunt cele pastrate in butoaie de stejar si dud in vederea maturarii , cunoscute si sub numele de Vinars , produse care incepind cu anul 2018 vor fii disponibile pentru vanzare ( maturarea dureaza cel putin 3 ani ) .

Tuica de prune si rachiul de fructe sunt obtinute prin dubla distilare , in urma unui proces de fierbere controlat si supravegheat atent pe toata durata lui. Pentru ca aromele si calitatea deosebita a tuicii sa se simta complet am decis sa producem tuica la o concentratie alcoolica de 40% vol. si 45% vol. acest lucru fiind doar in beneficiul clientului, care poate savura cu mare placere gustul deplin de fructe .

Fructele folosite la producerea tuicii ( Prune-Stanley , Mere-Ionagold , Struguri-Riesling) sunt fructe care au ajuns la maturitate deplina in pom , ele au fost culese supracoapte pentru ca toate aromele sa fie produse in mod natural .
Fructele folosite sunt doar din livezi din Romania astfel putem spune ca produsele noastre sunt 100% Made in Romania